Skip to content

Permanente make-up

Bij permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht.

Wat u ook doet uw permanente make-up blijft altijd op z’n plaats. ‘s morgens, ‘s middags en ’s avonds altijd een verzorgde uitstraling. Zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet ‘kaal’ want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend. Doordat u geen make-up meer hoeft aan te brengen bespaart u zich dagelijks veel tijd.

Hoe wordt permanente make-up aangebracht?

Bij permanente make-up wordt door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Het doel van permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen zodat u er beter uit ziet. Om permanente make-up nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een eerste vereiste.

Vakmanschap

Het mag voor zich spreken dat het van belang is dat de pigmentatie vakkundig gebeurt. Wat vakkundigheid betreft bent u bij mij als gediplomeerd specialiste aan het juiste adres. Conform de eisen van de strenge landelijke hygiëne, arbeidsomstandigheden en milieucode worden bij elke klant nieuwe steriele naalden gebruikt, welke na de behandeling vernietigd worden. Mijn werkzaamheden zijn daarom ook GGD goedgekeurd. Mede hierdoor kunt u ervan verzekerd zijn dat permanente make-up bij ons volledig veilig is.

Werkwijze

Er wordt eerst de vorm van de wenkbrauwen/eyeliner/lipliner bepaald. Dit gebeurt door eerst voor te tekenen, daarna wordt samen met de klant de kleur bepaald. Elke klant dient een toestemmingsformulier in te vullen omtrent de gezondheid. Dit is conform de eisen van de GGD. De 2e behandeldatum wordt met u afgesproken. Contra indicties voor PMU zijn:

hemofilie
bloedziekte
diabetes
hartproblemen

U ontvangt een nazorgformulier en creme die u ong. 7 dagen regelmatig aanbrengt zodat het pigment goed zal hechten in de huid. Bij eyeliner dient u lenzen 24 uur van te voren uit te doen