Skip to content

We werken samen met een aantal specialisten samen om u een totaaloplossing te kunnen bieden

Onze verantwoordelijkheid

Wij hebben ons gespecialiseerd in definitief ontharen, acne, definitief en huidverbetering. 

Bij Schoonheidssalon Geno zijn we ons er als geen ander van bewust dat ieder mens verschillend is. Denk aan verschillende huid- en haartypes. Dit betekent dat er voor ieder individu bekeken wordt welke behandeling het beste past. Tijdens een gratis intake gaan we samen doelen vaststellen en wordt er bepaald welke behandeling(en) er nodig zijn om deze doelen te verwezenlijken.

Onze missie

Onze missie is om uw perosoonlijke schoonheidsdoelen te verwezenlijken.

Een positieve ontwikkeling in de branche. Zo noemt Minister van Ark (Medische Zorg & Sport) het SKIN register voor schoonheidsspecialisten in een kamerbrief op 27 oktober. Minister van Ark: “SKIN register maakt het voor patiënten makkelijker om invulling te geven aan hun eigen verantwoordelijkheid om na te gaan of de door hun uitgekozen behandelaar voldoende gekwalificeerd is. Ik verwacht dat een onafhankelijk kwaliteitsregister voor schoonheidsspecialisten een bijdrage zal leveren aan verdere kwaliteitsverbeteringen in de cosmetische sector.” Lees hier de hele brief aan de tweede kamer.

Deze uitspraak vanuit de politiek laat zien dat de kwaliteit van de beroepsgroep door SKIN register gezien en gewaardeerd wordt.

Gediplomeerd Schoonheidsspecialist

Schoonheidssalon Geno is aangesloten bij ANBOS Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging.