Item gefilterd op datum: april 2016
vrijdag, 29 april 2016 18:39

Nieuwsbrief Mei 2016

Mei 2016

Geachte klant,

Zondag 8 mei Moederdag
Wilt u moeder verrassen met een Beauty-bon (vanaf 10 euro), een behandeling of een verzorgingsproduct? U kunt dit doorgeven per mail, dan maken wij er een mooi, persoonlijk cadeau van.

*Moederdag-tip*
Een gezichtsbehandeling van 1 ½ uur met als afsluiting een hoofdmassage ter waarde van 65,00 euro.

Woensdag 4 mei is de salon van 16:00 tot 18:00 uur open, zodat u het cadeau op tijd in huis heeft.

Serum: product van de maand met 20% korting
Een van de toppers in mijn salon! Serum vertraagt het verouderingsproces en is goed aan te brengen onder een crème met zonnefactor. Het houdt het vocht vast in de huid waardoor deze niet uitdroogt.

NIEUW: make-up van Evagarden
Make-up van Evagarden staat garant voor supermooie tinten voor de ogen en lippen. Nieuwsgierig geworden? Loop woensdag 4 mei tussen 16:00 en 18:00 uur binnen en we kijken samen welke kleuren bij u passen.

Permanente make-up
Vrijdag 13 mei staat Monique voor u klaar. U kunt per mail een afspraak maken.

Cosmetisch arts
Peter Driessen is donderdag 19 mei aanwezig in de salon. Als u een mail stuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan plan ik vanaf 14:00 uur een afspraak in.

Met vriendelijke groeten,

Geno

Gepubliceerd in Nieuws
dinsdag, 12 april 2016 14:29

Nieuwsbrief April 2016

Nieuwsbrief April 2016

 

Geachte klant,

Van een probleemhuid naar een gezonde huid!
Last van een droge huid en daardoor te veel rimpeltjes?
Of juist een onrustige huid en daardoor heel gevoelig?

Zet dan nu de stap om het beste uit de huid te halen en maak een afspraak via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We kijken samen naar een oplossing om uw huid te laten stralen!

Cosmetisch arts

Donderdag 19 mei is cosmetisch arts Peter Driessen werkzaam in de salon. Mensen hun zelfvertrouwen teruggeven is de drijfveer van Peter. Door middel van zeer gerichte injectables laat deze kundige arts zijn cliënten weer stralen. Een jeugdige en vriendelijke uitstraling, daar draait het hier om. Het gaat niet om het glad spuiten van het gezicht. Het doel van de behandeling is het herstellen van de balans en van de jeugdige contouren. Sommige rimpels horen bij een persoon en bij een bepaalde leeftijd. Het past dan niet om alles weg te spuiten.

Nieuwsgierig geworden of de arts u kan helpen? Als u een mail stuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., plan ik een afspraak in!

Permanente make-up

In de salon kunt u ook terecht voor permanente make-up voor sprekende ogen en altijd mooie wenkbrauwen en lippen. Wilt u graag deskundig advies? Maak een afspraak voor vrijdag 13 mei, dan staat Monique voor u klaar.

Met vriendelijke groeten,

Geno

Gepubliceerd in Nieuws
Naar Boven