Nieuwsbrief juli & augustus 2016

 

NIEUWSBRIEF JULI & AUGUSTUS 2016

 

Geachte klant,

Zomerbehandeling: peelen mag!
De Bio-Peeling van Neoderma is de perfecte voorbereiding op de zomerzon. De Bio-Peeling vernieuwt de huid zonder deze te verdunnen. De peeling werkt namelijk van binnen naar buiten en is dan ook het hele jaar door te gebruiken. Zelfs in de zomer! Uiteraard is het wel belangrijk om de huid na de behandeling extra goed te beschermen in de zon met Blue Blood Sun Cream spf 30. Deze is in diverse kleuren beschikbaar, zodat u geen foundation in de zomer nodig heeft. Benieuwd welke kleur voor u het beste is? Kom langs en u krijgt persoonlijk het goede advies.

Permanente make-up
Vrijdag 1 juli staat Monique voor u klaar voor de permanente lijntjes rond de ogen of mooie wenkbrauwen. Wanneer u wakker wordt, ziet u al mooie sprekende ogen! Ook gemakkelijk tijdens uw vakantie. U kunt per mail een afspraak maken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gesloten
De salon is in de zomervakantie gesloten van vrijdag 5 augustus tot en met zondag 28 augustus. Daarna staan we weer graag voor u klaar.

Bij dezen wensen we u een fijne zomervakantie!

Met vriendelijke groeten,

Schoonheidssalon Geno

Lees 1127 keer
Naar Boven