Nieuwsbrief April 2016

Nieuwsbrief April 2016

 

Geachte klant,

Van een probleemhuid naar een gezonde huid!
Last van een droge huid en daardoor te veel rimpeltjes?
Of juist een onrustige huid en daardoor heel gevoelig?

Zet dan nu de stap om het beste uit de huid te halen en maak een afspraak via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We kijken samen naar een oplossing om uw huid te laten stralen!

Cosmetisch arts

Donderdag 19 mei is cosmetisch arts Peter Driessen werkzaam in de salon. Mensen hun zelfvertrouwen teruggeven is de drijfveer van Peter. Door middel van zeer gerichte injectables laat deze kundige arts zijn cliënten weer stralen. Een jeugdige en vriendelijke uitstraling, daar draait het hier om. Het gaat niet om het glad spuiten van het gezicht. Het doel van de behandeling is het herstellen van de balans en van de jeugdige contouren. Sommige rimpels horen bij een persoon en bij een bepaalde leeftijd. Het past dan niet om alles weg te spuiten.

Nieuwsgierig geworden of de arts u kan helpen? Als u een mail stuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., plan ik een afspraak in!

Permanente make-up

In de salon kunt u ook terecht voor permanente make-up voor sprekende ogen en altijd mooie wenkbrauwen en lippen. Wilt u graag deskundig advies? Maak een afspraak voor vrijdag 13 mei, dan staat Monique voor u klaar.

Met vriendelijke groeten,

Geno

Lees 1014 keer
Naar Boven