Nieuwsbrief februari 2016

Geachte klant,

Het voorjaar is het ideale moment voor een nieuwe start! De dagen zijn weer langer, het is langer licht en met hernieuwde energie komen we langzaam uit onze winterdip.
Kom langs voor een intensieve bindweefselbehandeling en ga vervolgens thuis aan de slag met het huidverbeteringsproduct Vavin, zodat u stralend het voorjaar in gaat! Ik geef u graag advies met welk product u het beste kunt starten.

Overbeharing
Heeft u een hekel aan overbeharing en heeft u last van jeuk, stoppels en roodheid na het ontharen? Laat de overbeharing definitief weghalen, dan bent u vanaf de eerste behandeling van deze ellende af.

Permanente make-up
In de salon kunt u ook terecht voor permanente make-up voor sprekende ogen en altijd mooie wenkbrauwen en lippen. Wilt u graag deskundig advies? Maak een afspraak voor vrijdag 4 maart, dan staat Monique voor u klaar.

Cosmetisch arts
Donderdag 24 maart is cosmetisch arts Peter Driessen werkzaam in de salon. Mensen hun zelfvertrouwen teruggeven is de drijfveer van Peter. Door middel van zeer gerichte injectables laat deze kundige arts zijn cliënten weer stralen. Een jeugdige en vriendelijke uitstraling, daar draait het hier om. Het gaat niet om het glad spuiten van het gezicht. Het doel van de behandeling is het herstellen van de balans en van de jeugdige contouren. Sommige rimpels horen bij een persoon en bij een bepaalde leeftijd. Het past dan niet om alles weg te spuiten.
Nieuwsgierig geworden of de arts u kan helpen? Als u contact met mij opneemt, plan ik een afspraak in!

Met vriendelijke groeten,

Geno

Lees 1148 keer
Naar Boven