Bloesem Remedies

BLOESEM REMEDIES

Wat zijn Bloesem Remedies?

Bloesem Remedies, een steeds groeiende geneeswijze, beginnen met hun werking op het geestelijk-emotionele niveau. Oorspronkelijk ontdekt door dr. E. Bach heeft dit systeem zich de laatste decennia ontwikkeld tot een wereldwijde methode om onze moeilijkheden en ziektes op te lossen. Ziektes en moeilijkheden die ons proberen aan te geven dat wij van onze innerlijke, geestelijke weg zijn afgeraakt. Dat we niet meer de juiste natuurlijke wetten kunnen toepassen en vaak niet meer kunnen luisteren naar onze innerlijke natuur. De Bloesem Remedies helpen ons om de juiste weg weer te vinden, niet alleen door het versterken van onze intuïtieve krachten, maar ook door bet bevorderen van de positieve kwaliteiten.
Bij bet gebruiken van Bloesem Remedies gaat iemand duidelijker in contact komen met zijn of haar eigen gevoel, zodat de persoon zelf inzicht krijgt hoe hij of zij de verstoorde emoties weer in balans kan brengen. Wanneer men bijvoorbeeld een angst heeft, is dit niet een angst, maar het ontbreken van het deel moed. Leeft men bijvoorbeeld onder een voortdurende angst, dan zal dit de levenskracht en vitaliteit van de persoon aantasten. Wanneer men zich het deel moed weer heeft eigen gemaakt, ontstaat er een evenwicht zodat de spanning en/of ziekte haar greep kan loslaten en het lichaam zelf op een natuurlijke wijze aan het herstel kan gaan beginnen. Ook als preventie bieden de Bloesem Remedies een schitterend scala aan mogelijkheden om aan een klacht of ziekte te werken, doordat men toegang krijgt tot voor velen ontoegankelijke gebieden van de geest.

De verschillende systemen
De 38 oorspronkelijke door dr. Bach ontdekte Remedies zijn geprepareerd door Julian en Martine Barnard. Het zijn Engelse Remedies uit de streek waar dr. Bach zelf ook woonde. Het zijn Bloesem Remedies die kwalitatief zuiver en goed werken. Belangrijk is bovendien dat de Remedies met persoonlijke aandacht en vol liefde worden bereid en dat ze niet via een fabriek worden gedistribueerd. Jarenlang hebben Julian en Martine Barnard zich met de Remedies van dr. Bach beziggehouden. Ze hebben verscheidene boeken over de Bloesem Remedies geschreven. zoals: ‘The Healing Herbs of Edward Bach', een in het Engels geschreven boek over het vinden en prepareren van de Remedies, met schitterende kleurenfoto's van alle 38 Remedies. Daarnaast schreven zij het boek ‘Patterns of Life Force', achtergronden over het leven van dr. Bach en ‘De kleine gids voor de Bach-bloesem remedies' met de beschrijving van de 38 Bloesem Remedies. Er is een eerste hulp
remedie, ook in de vorm van tabletten en een zalf voor alle noodsituaties, geprepareerd volgens de richtlijnen van dr. Bach.

Bent u nieuwsgierig geworden of de lieve bloemetjes u in balans brengen? Maak een afspraak en ik maak graag een Bach Bloesem Remedie voor u persoonlijk!

Naar Boven