Rosel Heim

Heerlijk ontspannen en genieten van een gezonde huid. Maak kennis met onze biologische Rosel Heim prodcuten & behandelingen.


 

Alleen wanneer men met de natuur samenwerkt, zal men succes oogsten. Maak kennis met de producten van Rosel Heim, heerlijk ontspannen en genieten van een gezonde huid.

De cosmetische producten van Rosel Heim gaan uit van de biologie van de huid. Er worden geen minerale oliën, vaseline of siliconenoliën in verwerkt. Middelen die volgens Rosel Heim niets te zoeken hebben op de huid. De huid kan die stoffen niet verwerken, waardoor ze als overtollig materiaal worden opgeslagen en als hobbels en bobbels op de huid te herkennen zijn. De schoonheidsspecialisten die werken volgens de principes van Rosel Heim gebruiken daarentegen basisstoffen als squalaan en soms zuivere lanoline. De huid herkent ze als huideigen, de huid kan ermee omgaan. De cosmetica van Rosel Heim hebben daarom ook geen transportmiddelen als liposomen nodig. Men gebruikt evenmin fruitzuren, behalve melkzuur, omdat het lichaam die ook zelf produceert, geen vitamine A en geen Q 10.

Producten van Rosel Heim bevatten panthenol en titaandioxide die de hoornlaag verstevigen. Verder hyaluronzuur dat de vochthuishouding op peil houdt en bioaminen en aminozuurcomplexen die veroudering tegengaan en rimpels voorkomen. Ze verstoren het natuurlijke proces van de huid niet.

Heeft u vragen over de producten of behandelingen van Rosel Heim, dan sta ik u graag te woord en laat ik u er graag kennis mee maken.


 

Naar Boven