Neoderma

Heerlijk ontspannen en genieten van een gezonde huid. Maak kennis met onze biologische Neoderma prodcuten & behandelingen.


 

NEODERMA

Neoderma is een huidverbeterend cosmeticamerk afkomstig uit Cyprus. Neoderma betekend letterljk; nieuwe huid. Alle producten en behandelingen zijn gemaakt op basis van natuurlijke ingredienten, toepasbaar bij huidproblemen zoals acne, pigmentvlekken, couperose, rimpels, littekens en ook preventief tegen huidveroudering, Neoderma is wereldwijd bekend met Bio-Peeling.

Als schoonheidsspecialiste krijg ik regelmatig te maken met mensen die er niet alleen goed uit willen zien, maar ook huidproblemen hebben. Het is voor mij een uitdaging om deze klanten met resultaat te behandelen.

De Neoderma-producten zijn vrij van minerale oliën zoals vaseline en lanoline, dierenextracten, genetisch gemanipuleerde planten of kruidenextracten en is dierproefvrij. De biologische dieptepeeling van Neoderma is gebaseerd op Chinese kruiden, algen, melisse, goudsbloem en perfluorcarbon (zuurstof). De combinatie van deze werkstoffen heeft een vochtregulerende werking en bovendien wordt het immuunsysteem van de huid positief beïnvloed, waardoor huidproblemen van binnenuit worden aangepakt en de huid zodoende zal verbeteren.

Verder is deze peeling preventief tegen huidveroudering (vertraagt het verouderingsproces) en geschikt voor alle huidtypen, dus ook voor uw huid!

Omdat de huid niet verdund wordt, ontstaan er geen ongemakken zoals pijn, roodheid, vervelling en korstvorming en de peeling is daarom toepasbaar op de meest gevoelige, dunne couperosehuid en is als enige peeling geschikt voor de donkere huid.

De producten kunnen afzonderlijk als huidverzorgingsproducten gebruikt worden, maar gaan zeer goed gepaard met behandelingen voor een optimaal resultaat.

Heeft u vragen over de producten of behandelingen van Neoderma, dan sta ik u graag te woord en laat ik u graag kennismaken met Neoderma. Producten voor thuisgebruik:

  • Tonic lotion
  • Cleansing milk
  • Blue Blood Gel
  • Sun cream (dagcrème met zonnefactor)
  • Nachtcrème
  • Scrub
  • Masker

 

Naar Boven