Gladskin

Goed nieuws voor acne, eczeem, rosacea en huidirritatie.
Een revolutionaire doorbraak in de aanpak van huidproblemen.
Op uw huid zitten miljarden bacteriën, goede en slechte. De talloze goede bacteriën zijn onmisbaar voor een gezonde huid. De slechte bacteriën veroorzaken jeuk,roodheid,irritatie en ontstekingen. Uit wetenschappelijke onderzoek is gebleken dat de meerderheid van alle huidontstekingen wordt veroorzaakt door de Staphylococcus aureus- bacterie. Bovendien verergert deze veel huidproblemen zoals acne, eczeem, rosacea en huidirritatie. De producten van Gladskin zijn de eerste die zich alleen richten op deze bacterie

Hoe werkt Gladskin?
Met het actieve ingrediënt van Gladskin , het gepatenteerde Staphefekt SA 100, wordt uitsluitend de Staphylococcus aureus-bacterie gedood , waardoor de huid in goede conditie komt en daardoor minder last heeft van jeuk, roodheid en ontstekingen.
Gebruik de Gladskin gel of Gladskin crème 2 x daags op een schone huid.

Geschikt voor:

 • Acne
  Acne is te herkennen aan puistjes in het gelaat, borst en rug en gaat regelmatig gepaard met de aanwezigheid van ontstekingen en een rode geïrriteerde huid.
 • Rosacea
  Rosacea is te herkennen aan roodheid in het gelaat, rode wangen,neus en voorhoofd, bultjes, puistjes, maar geen mee-eters.
  Gladskin kan rosacea niet genezen, het kan echter wel de ontstekingen voorkomen en symptomen verminderen. Het kan een direct kalmerend effect hebben, maar het kan ook 4 tot 6 weken duren voordat de roodheid, bultjes en puistjes zichtbaar verminderen. Dit ligt aan de huidconditie.
 • Eczeem
  Eczeem is te herkennen aan een droge, ruwe en schilferige huid, roodheid en jeuk. Aanwezigheid van de Staphylococcus aureus- bacterie kan ontsteking van de huid veroorzaken en de eczeem- symptomen verergeren.
 • Skin irritation
  Gebruik skin irritation wanneer de huid geïrriteerd is. Een droge huid, roodheid, schilfers, jeuk en een branderig gevoel zijn kenmerkend voor huidirritatie.

Behandeling in de salon ¾ uur vanaf 35 euro
De huid wordt gereinigd en krijgt een dieptereiniging met daarna een kalmerend masker.

Thuisgebruik
Om de huid thuis goed te verzorgen heeft Gladskin
face wash om de huid te reinigen zonder een trekkerig gevoel te krijgen.
scrub om de dode huidcellen te verwijderen ,
en een dagcreme om de huid te beschermen.

Naar Boven